خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه کیک سیب فنجانی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۲۵ - ۲:۵۹

 کد خبر: 63536
 16 بازدید

طرز تهیه کیک سیب فنجانی

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، سیب میوه‌ای خیلی خوشمزه است. به همین بهانه طرز تهبه کیک سیب را به شما آموزش داده ایم البته این نوع کیک کمی هم شبیه پای سیب است. چی لازم دارم: کره ۲۰۰ گرمپودرقند ۲۰۰ گرمآرد ۲۵۰ گرمتخم‌مرغ ۴ عددسیب ترش سبز ۲ تا ۳ عددشیر […]



به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، سیب میوه‌ای خیلی خوشمزه است. به همین بهانه طرز تهبه کیک سیب را به شما آموزش داده ایم البته این نوع کیک کمی هم شبیه پای سیب است.

چی لازم دارم:

کره ۲۰۰ گرم
پودرقند ۲۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۴ عدد
سیب ترش سبز ۲ تا ۳ عدد
شیر ۵۰ میلی‌لیتر
روغن مایع ۲۰ میلی‌لیتر
بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۴.۱ قاشق چایخوری
پودرقند چندرنگ جهت تزیین به میزان لازم

چطور بپزم:

۱. روغن مایع و کره نرم را به همراه پودرقند چندثانیه بزنید تا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید. هرکدام از تخم‌مرغ‌ها را که اضافه کردید ۳۰ ثانیه هم بزنید.

۲. سپس شیر و در آخر آرد، وانیل و بیکینگ‌پودر را نیز اضافه کنید. سیب‌ها را ورقه ورقه کنید و دارچین آغشته کنید. درون قالب‌های فنجانی یا قالب‌های کیک یزدی را کاغذ بگذارید. یک سوم از مواد را ریخته و وسط آن سیب گذاشته، مجددا مایه کیک را بریزید؛ به طوری که یک سوم از قالب خالی بماند.

۳. سپس درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن روی آن را پودرقند‌های رنگی بپاشید و به دلخواه تزیین کنید. می‌توانید از نان خامه‌ای‌های شکلاتی یا تکه‌های شکلات و ترافل برای تزیین روی این کیک‌های فنجانی استفاده کنید. من با نان خامه‌ای کاکائویی تزیین کردم.




برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه

تبلیغات
logo-samandehi
آمار بازدید