خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه ماهی سالمون خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۲۱ - ۱۵:۰۹

 کد خبر: 63755
 13 بازدید

طرز تهیه ماهی سالمون خوشمزه

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه یک ماهی خوشمزه سالمون و لذیذ یکی دیگر از آموزش‌های فودلرن برای شما عزیزان می‌باشد. امیدواریم که با ارائه این آموزش شما را در طبخ بهتر یک ماهی خوش طعم یاری کنیم. ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی […]



به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه یک ماهی خوشمزه سالمون و لذیذ یکی دیگر از آموزش‌های فودلرن برای شما عزیزان می‌باشد.

امیدواریم که با ارائه این آموزش شما را در طبخ بهتر یک ماهی خوش طعم یاری کنیم.

ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی است و مصرف آن به شما عزیزان توصیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

فیله ماهی سالمون ….۱ عدد

لیموی تازه …۲ عدد (یا ۱ نصف استکان آب لیمو)

زعفران دم کرده …. یک قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل…. به مقدار لازم

روغن زیتون …. به مقدار لازمش

طرز تهیه:

فیله کامل ماهی را به ۴ قسمت تقسیم کنید و داخل یک دیس لبه دار بچینید.

در یک کاسه جداگانه، آبلیمو، زعفران و نمک و فلفل را مخلوط کنید، هم بزنید تا کاملا یک دست شوند.

با یک قلموی تمیز، از مخلوط آبلیمو و زعفران هر دو روی ماهی‌ها را پوشش دهید؛ و بعد باقیمانده مخلوط را روی ماهی‌ها بریزید.

روی دیس حاوی ماهی‌ها را با یک کیسه بپوشانید و بگذارید به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا مزه دار شوند.

بعد از این مدت، در یک تابه چدنی (در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولی نچسب استفاده کنید) مقداری روغن زیتون بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود. بعد حرارت زیر تابه را ملایم کنید و ماهی‌ها را داخل تابه بچینید.

با حرارت نسبتا ملایم یک روی ماهی را کاملا سرخ کنید و بعد ماهی‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها نیز سرخ شوند؛ و بعد از سرخ شدن، ماهی‌ها را در ظرف مناسب بکشید و سرو کنید.

هنگام سرو مقداری آب لیمو روی ماهی‌ها بچکانید.

نکته:

می توانید در همین مخلوط آبلیمو و زعفران، مقداری میگوی پاک شده هم بخوابانید و بعد از یک الی دو ساعت سرخ کنید و هنگام کشیدن سبزی پلو، میگو‌ها را لای پلو بکشید یا کنار آن بچینید و سرو کنید.

استفاده از روغن زیتون به دلیل مقاومت پائین آن در برابر حرارت، برای سرخ کردن، معمولا توصیه نمیشود. بهتر است برای تضمین سلامت روغن هنگام سرخ کردن، از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی (روغن هسته انگور، کانولا و …) استفاده شود.

بعد از اینکه یک روی ماهی‌ها سرخ شد و ماهی‌ها را برگرداندید، بهتر است هنگام سرخ کردن روی دیگر ماهی‌ها، درب تابه را ببندید تا ماهی‌ها هنگام سرخ شدن، کاملا مغز پخت شوند

و یا بعد از مزه دار شدن ماهی‌ها، آن‌ها را روی کباب پز، کباب کنید.




برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه

تبلیغات
logo-samandehi
آمار بازدید