خبرهای ویژه

» آشپزی » شکر را چاشنی غذا کنید!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۰۹ - ۱۹:۱۳

 کد خبر: 29021
 86 بازدید

شکر را چاشنی غذا کنید!

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، اگر مرغ، ماهی و یا کوکوسبزی درست می‌کنید، می‌توانید شکرپاش را برداشته و اندکی شکر روی آن‌‎ها بپاشید تا غذایتان خوش‌طعم‌تر شود.



به گزارش جام جم آنلاین از میزان، اگر مرغ، ماهی و یا کوکوسبزی درست می‌کنید، می‌توانید شکرپاش را برداشته و اندکی شکر روی آن‌‎ها بپاشید تا غذایتان خوش‌طعم‌تر شود.




برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه

تبلیغات
logo-samandehi
آمار بازدید